Wanneer ben je met het programma gestart?

2 tot 3 maanden geleden

Wat vind je van het programma?

Zeer tevreden

Kun je toelichten waarom je dat vindt?

Sinds half mei ben ik begonnen met het programma en ben erg blij met het resultaat, ruim 7 kilo afgevallen ondanks de 4 weken vakantie. Toen heb ik wel wat gesjoemeld, het was tenslotte vakantie, maar ondanks dat tóch niets aangekomen. Daarna de draad weer moeiteloos opgepakt en verder afgevallen en dat met heerlijk, gevarieerd en gezond eten. Dat was me eerder ook wel gelukt maar dan met shakes- en zakjes diëten maar dat wilde ik niet meer. Afvallen was een doel maar zeker ook me beter gaan voelen, geen buikpijn, hoofdpijn, moeheid, etc....meer.
Ik wist al veel van gezond eten maar heb veel aan de gesprekken met Pantea die allerlei tips en uitleg geeft. Met een gluten- en koemelk intolerantie was het altijd al zoeken wat wel en niet mocht maar door de bloedtest komen er ook andere (gezonde) producten uit die niet voor mij geschikt blijken te zijn, of misschien later pas als de balans is gevonden.
Nog 5 kg te gaan om mijn streefgewicht te bereiken maar dat gaat me zeker binnenkort lukken, inmiddels is deze manier van eten een lifestyle geworden.
Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen

Joan van Rees, deelnemer