Endorfine boek editie 2022 bestellen

Een voorproefje:

Het Endorfine Herstelplan - Editie 2022

Onze westerse levensstijl gaat razendsnel en brengt veel stress met zich mee. Stress die we verdoven met troost-voeding, alcohol, medicijnen en verslavingen. Deze aanpak heeft op langere termijn een averechts effect. Het zorgt er namelijk voor dat de genen die processen zoals beloning, stressverwerking en immuniteit aansturen, minder goed functioneren.

De auteur beschrijft op een heldere manier hoe onze genen met elkaar verbonden zijn en hoe we de werking ervan kunnen ‘resetten’. Dit proces van zelfherstel wordt centraal aangestuurd via het endorfine- en endo-cannabinoïde-systeem. Deze twee systemen maken ons niet alleen stressbestendiger, gelukkiger en meer verbonden met onszelf en de buitenwereld. Ze zijn tevens cruciaal om ons te beschermen tegen de typische welvaartsaandoeningen.

De auteur combineert op een unieke manier de inzichten van de epigenetica en psychotherapie. Het boek bevat een stappenplan om het proces van zelfherstel te optimaliseren. Een praktische handleiding voor wie kampt met angsten, trauma’s, verslavingen, depressie, stress- en slaapproblemen, vermoeidheid, burn-out, overgewicht en een verzwakte weerstand. Het boek bevat voedingsschema’s en tal van casussen en praktijkvoorbeelden.

Lucas Flamend heeft zich vanuit een para-medische achtergrond sinds 20 jaar gespecialiseerd in de wetenschap achter integrale epigenetica, psychotherapie en traumaverwerking. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s, depressie, verslaving en stress. Inmiddels zijn heel wat mensen geholpen door deze methode die door artsen en therapeuten wordt toegepast.

Editie 2022 is de tweede druk van Het Endorfine Herstelplan. Het is een geactualiseerde uitgave met integratie van het endo-cannabinoïde systeem, nieuwe casussen en een uitgebreide trefwoorden index. Het bevat 445 pagina’s, tegenover 295 pagina’s in de eerste druk.

Bestel het boek Het Endorfine Herstelplan Editie 2022 via de Metaboloog

Vul onderstaande formulier in en ontvang het boek thuis voor €34,50.

Deze wordt eind februari verzonden (onder voorbehoud van tijdige levering door de schrijver).

 

    Endorfineherstelplan Editie 2022

 

Direct meer lezen over het endorfine herstelplan?

Ontvang gratis e-book!

Ontvang het e-boek 'De biologie van Geluk' cadeau.