De diëtisten / orthomoleculair therapeuten

Pantea Panahi

Orthomoleculair Therapeut/

Diëtist

lid van de erkende beroepsvereniging MBOG en daarmee ook van de KAB

Ik ben geboren in Iran en in 2000 naar Nederland gekomen. In mijn studietijd heb ik een HLO propedeuse chemie en een tijdje een universitaire pharmacie-opleiding gedaan. Daarna ben ik overgestapt naar de diëtetiek, waarbij ik mij met wetenschappelijk onderzoek heb bezig gehouden en daarna heb ik orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd.

Maak  nu een afspraak

Ik vind het leuk om te zien dat het programma van De Metaboloog resultaat geeft. Zelf heb ik het programma ook gevolgd, en gemerkt dat dit veel beter werkt dan wat ik op de opleiding diëtetiek heb geleerd. Met dit voedingsprogramma kan ik mensen echt van allerlei klachten af helpen en het afslanken gaat veel sneller en duurzamer.*

Rachida Salem-Lachhab

Orthomoleculair Therapeut/

Diëtist

lid van de erkende beroepsvereniging MBOG en daarmee ook van de KAB

Maak  nu een afspraak

Mijn naam is Rachida Lachhab en ik ben in den Haag afgestudeerd als diëtist en orthomoleculair therapeut. De evolutionaire gezondheidsleer boeit me in het bijzonder omdat ik zie dat zo veel van de huidige kwalen hun oorsprong hebben in voeding.

Ik woon in Rotterdam, en ben dol op koken, bakken en lekker eten! Ik probeer graag nieuwe recepten uit en kook daarom gerechten uit allerlei verschillende keukens. Het eten van gezonde, natuurlijke voeding vind ik erg belangrijk en daar probeer ik dan ook zoveel mogelijk op te letten. Maar ik was ook een enorme zoetekauw en ik betrapte mijzelf dan ook regelmatig op het eten van ongezonde lekkernijen..

Mijn gewicht heeft gelukkig nooit een probleem voor me gevormd. Ik ben namelijk altijd slank geweest. Het slank zijn betekent echter niet dat ik ook altijd een goede gezondheid had. Sinds een aantal jaar had ik namelijk last van bepaalde gezondheidskwalen, zoals maag- en darmklachten, vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen en hoofdpijn. Kortom: geen optimale gezondheid voor een jonge meid.

Omdat ik er al langer van overtuigd ben dat voeding het medicijn is voor een heleboel kwalen en klachten, heb ik de afgelopen jaren veel veranderingen in mijn eetpatroon doorgevoerd. Hierdoor is mijn gezondheid er zeker op vooruit gegaan, maar tot de Metaboloog had ik nog last van bovengenoemde klachten. Het  programma heeft me heel enthousiast gemaakt, omdat het gericht is op het reguleren van de hormoonhuishouding en omdat ik zoveel mensen, inclusief mezelf, zo heb zien opknappen.*

Vacature Diëtist

Ben jij diëtist en geïnteresseerd in het gebruiken van voeding als medicijn (Natuur-diëtetiek)? Bij De Metaboloog heb je gemotiveerde cliënten die je al in een paar dagen ziet opknappen van allerlei klachten. En dat is echt leuk werken. We werken vooral met normale voeding uit de winkel, op maat van het bloed en de anamnese.

Jouw taak is het vooral om cliënten te leren hoe hun lichaam op voeding reageert. Met die kennisoverdracht lever je een bijdrage aan een duurzame levensstijl. Meer weten?

Maak  nu een afspraak

 

Omdat Nederland slank door drie mensen wordt vertegenwoordigd is de vervanging altijd gewaarborgd.

Vacature diëtist