Ruurdtje heeft ook geen last meer van de Whiplash

Ruurdtje heeft geen last meer van de nasleep van whiplash

Ruurdtje heeft geen last meer van de nasleep van whiplash

Ik ben zo blij om te kunnen zeggen dat ik me weer fantastisch voel! Het persoonlijke voedingsplan dat ik volg gaat me ontzettend goed af en ik heb er geen enkele moeite mee om me eraan te houden. Tot nu toe ben ik al 8 kilo afgevallen en ik heb er nog maar 2 te gaan. Ik voel me zoveel beter dan voorheen.

Begin 2020 kreeg ik een whiplash, wat een vreselijke ervaring was. Ik had totaal geen energie en voelde me erg ongelukkig. Na 8 maanden vond ik eindelijk een behandelaar die me kon helpen. Na een periode van 1 maand met veel oefening kon ik zelfs weer hardlopen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat kon bereiken. Sindsdien heb ik mijn conditie verder opgebouwd en langzaam mijn werk weer opgepakt. Helaas zijn er nog wat 'restklachten' blijven hangen, waardoor ik soms onbegrepen stress ervaar. Het is soms lastig om te begrijpen waarom het op bepaalde momenten opkomt, maar gelukkig zijn er ook dagen waarop ik het niet heb.

Op 15 juli ben ik begonnen met mijn persoonlijke voedingsplan en ik merkte al snel dat ik rustiger werd. Rond half augustus adviseerde de Metaboloog mij om supplementen te gaan gebruiken. Na slechts 3 weken merkte ik dat ik veel vrolijker en optimistischer was. Ik voel me nu veel relaxter en word niet meer zo snel geïrriteerd. Dat ik verdraagzamer ben geworden, voelt niet alleen goed voor mijzelf, maar ook voor de mensen om me heen. Ik ben erg blij dat ik deze veranderingen heb kunnen doorvoeren en ik hoop dat ik me in de toekomst nog beter ga voelen!

Ruurdtje