Gun je mannelijkheid een BOOST!

Vaderdag is weer gekomen en gegaan en wat heb jij je lieve man, of jezelf gegund dit jaar?

Een flesje aftershave, of sokken, of een BBQ schort….? Snurk! Gaap!

Voorspelbaar! Bovendien heeft hij/heb jij er in feite niks aan. Waarom zou je die lat niet eens wat hoger leggen?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leidraad tot een beter libido, meer focus, een winnersmentaliteit en een plattere buik?

Of eindelijk eens antwoord op de vraag; waarom wordt hij vroeg kaal? (En wat doe je eraan?)

 

https://www.youtube.com/watch?v=r4nQZc2O490#action=share

(In dit interview is Ralph misschien een beetje plat maar slaat wel de spijker op zijn kop hoe je mannen gezond leert leven!)

Onmogelijk?

Zeker niet. Vanuit de Metaboloog en Nederland Slank willen wij ook eens specifiek aan de mannen laten zien hoe zij topfit kunnen worden. Daarom zijn wij een bijzondere winactie gestart.

Vertel in een leuk verhaaltje van max 350 maar niet minder dan 200 woorden wat je je man, of jezelf gunt aan geluk en gezondheid. Leuke inzendingen MET foto (met het vaderdagcadeau?) winnen sowieso het boek De Testofactor van Ralph Moorman en Pim Christiaans. Bovendien krijgen DRIE gelukkige winnaars OOK nog eens 50 % korting op het Voedingsplan bij Nederland Slank

Hormonen in de hoofdrol

Veel mannen willen er nog niet aan maar ook in hun leven spelen hormonen een hoofdrol. Maar wat zijn hormonen eigenlijk? Hormonen zijn signaalstoffen die door klieren via de bloedbaan aan doelcellen of -organen worden afgegeven *Bron: Wikipedia

En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt hoeft je niet met spuiten, pillen of injecties aan de gang om je mannelijke hormoonhuishouding in balans te krijgen. Aanpassingen aan je/zijn lifestyle, en dan vooral het VOEDINGSPATROON, doen de truc al.

Een sterkere fittere man/jij

Nederland Slank en de Metaboloog zet zich al jaren in voor dit doel en wij vonden het hoog tijd om onze aandacht eens positief op onze mannen te richten.

Elke man heeft namelijk weleens gegoogeld op veel voorkomende onzekerheden als: haarverlies, grijs worden, libidoverlies , borstvorming door vrouwelijke hormonen, testosteron verhoging en overige stress gerelateerde klachten.

Het boek van Ralph Moorman (van De Hormoonfactor) en Pim Christiaans (voormalig hoofdredacteur van Men’s Health) geeft daar praktische en haalbare voorzetten voor.

En met het voedingsplan bij Nederland Slank kop je ‘m feilloos verder in. Met een scherpere, strakkere, sterkere en fittere vent/jij als resultaat!

Loop daarom deze unieke kans niet mis en doe mee! Inzendingen kunnen tot 4 juli 2020 worden ingestuurd en de uitslag wordt per Facebookbericht op onze pagina bekend gemaakt. Of je krijgt bericht via mail. Let op! We hebben je adres nodig! Om het boek op te sturen

Kom op, wat heb je te verliezen behalve die kilo’s aan onzekerheid!

Vraag vandaag nog een gratis consult aan